GideonTech.com Forums

  • March 29, 2017, 05:50:03 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1] 2 3 ... 98   Go Down

Author Topic: The desktops of gideontech...  (Read 189288 times)

merlinicorpus

  • Global Moderator
  • Elite Modder
  • *****
  • Karma: +1341/-1341
  • Offline Offline
  • Posts: 4,655
  • One with the corn.
    • merliniworks
The desktops of gideontech...
« on: November 19, 2002, 07:05:56 PM »

One thing that I have always wondered about people who mod their computers is, "If they mod their hardware, do they also customize their software?".  More specifically, do they customize the desktop?  

Did you leave it (like I did) in its basic stock look?  Or did you completely change the look and feel to the point where an adverage user would have difficulty using your machine?  

I thought it would be interesting to post screenshots of your desktop.  However, I do ask that you keep embedded screenshots to a max width of 640 800 (linking to a full sized version is fine), and that the final image size be no more than 300k.  Also, please use a image host that will be around for awhile and does not flush out uploaded pictures.  I would be willing to host screenshots, just PM me, or you can use our very own hosting found here.



Edit: Screen resolutions have jumped rather dramatically since this thread was introduced.  800 pixles is the new max width, but please still keep the file size reasonable.
« Last Edit: December 15, 2007, 12:55:18 PM by merlinicorpus »
Logged

snow veil

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +8/-6
  • Offline Offline
  • Posts: 1,442
The desktops of gideontech...
« Reply #1 on: November 19, 2002, 07:13:24 PM »



kinda messy...

RentonLovesJunks

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 2,448
The desktops of gideontech...
« Reply #2 on: November 19, 2002, 07:14:06 PM »

i will post mine up tomarrow. i have a pretty trick desktop setup.
Logged

Peppe316

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +4/-1
  • Offline Offline
  • Posts: 666
    • http://www.CodeHeadz.net
The desktops of gideontech...
« Reply #3 on: November 19, 2002, 07:17:20 PM »

I'd post mine but my main rig is down (mobo).
Anyway, I have a black background and 4 icons (My computer, My Documents, Network, and Recycle Bin). I changed the icons so that they are red outlines....
dar, it's boreing without my box
Logged
I kill threads

chase!

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +55/-3
  • Offline Offline
  • Posts: 2,998
  • The Internet!
The desktops of gideontech...
« Reply #4 on: November 19, 2002, 07:18:01 PM »

http://home.earthlink.net/~leetproductions/images/desktop.jpg">
Surprisingly I have had this back ground for awhile, I usually change backgrounds everyother day (heh). Pewter is sending me some pictures though, so I might be making a new background pretty soon.

Also, I re-arranged my icons earlier today, funny thing that this thread was made hours after.

I've been waiting for a post like this for awhile. I don't know why though, but its just cool to see other peoples desktops. Its sort of their personality in a weird geek way.

Oh, AOL and Kazza are programs my brother and Mom use, notice them at the bottom by themselves, outcasted from the REAL programs.
Logged

Fenix_Fiur

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +1/-4
  • Offline Offline
  • Posts: 944
The desktops of gideontech...
« Reply #5 on: November 19, 2002, 07:55:22 PM »

« Last Edit: July 17, 2007, 12:06:23 AM by merlinicorpus »
Logged
suck it trebek.

nate_h0e

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 462
The desktops of gideontech...
« Reply #6 on: November 19, 2002, 08:52:33 PM »



Kudos to Fred Gallagher (for the re-drawn Lain: http://www.fredart.com ) and to spyder84 from Deskmod for the wallpaper.

Nothing to fancy, I just never use the start button or icons on the desktop, so I have a little deal that pops up my programs/games/etc and my 4 important icons on the bottom.

Edit: Had Fred's last name mispelled, my bad. /Edit
Logged

LordThanatos

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +2/-7
  • Offline Offline
  • Posts: 1,832
The desktops of gideontech...
« Reply #7 on: November 19, 2002, 09:15:59 PM »



my desktop is 1600x1200, so its kinda crunched.  i like mine plain and dark, cant stand bright sh*t
Logged

phU|CrUM

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 1,554
    • http://www.thepixelliberation.com
The desktops of gideontech...
« Reply #8 on: November 19, 2002, 09:20:11 PM »

Well... I have a dual monitor setup so there needs to be 2 pics :)  On the first one the menu's on the sides of the screen are set to auto hide but I unchecked that option so they could be seen in the pic.

http://www.mindsync.com/cchristman/desktop1.jpg" width="640" height="480">

http://www.mindsync.com/cchristman/desktop2.jpg">
Logged

pewterpez

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +1/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 2,300
    • http://www.eviltangerine.com
The desktops of gideontech...
« Reply #9 on: November 19, 2002, 09:21:05 PM »

hells yes I'm giving you pix :P


but if they're gonna be your background...then I dunno, some of the pics I just don't like for backgrounds...


at the moment I just have simple photoshop filters placed over a photoshop cloud....providing with cool color variance and of course, interesting shapes...

right now it's an orange cloud swirled with my homepage's stamp on it :)
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 98   Go Up
 

Page created in 0.057 seconds with 19 queries.