GideonTech.com Forums

  • November 19, 2017, 03:40:01 AM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I'm a moron  (Read 6933 times)

MaxamusCrasious

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +4/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 2,747
    • The Site Of Doom
I'm a moron
« on: August 18, 2008, 07:39:47 PM »

So... um... today I finally got the nerve to give soldering a 2nd chance. It went quite well actually :D

Now the Xbox linux quest continues...

Then I went on to flash cromwell onto my DuoX 2 GS. I flashed the wrong size image not once, but twice! The raincoat program properly detected the TSOP as a 1mb AMD, but I forgot it was partitioned into two banks  :x I flashed the 1mb cromwell image to bank one and it failed 50% through, so I figured "hmm... i'll try bank two" and then stupidly flashed the 1mb image to the 2nd bank.

Shortly I noticed the system gave me the christmas lights on both banks I realized my folly. I should have flashed the smaller image... Now it refuses to boot with or without the chip in.

I also know what I need to fix it, another DuoX 2 GS... But that is another 20 so bucks off to a random shop in Thailand.

Does anyone know of a cheaper way to fix this?

haggertus

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +2/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 1,497
    • http://justin.thehaggertys.net
Re: I'm a moron
« Reply #1 on: August 19, 2008, 09:14:56 AM »

Not sure how to fix your problems.  I've been out of the xbox modding scene for a while now.  You might want to check out the forums over at http://www.xbox-scene.com/
Logged
UNDER CONSTRUCTION...

divideByZero

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +1/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 1,226
  • woof
    • http://www.geocities.com/flatline_racing/index1.html
Re: I'm a moron
« Reply #2 on: August 20, 2008, 04:34:12 PM »

that sucks. 
Logged
To live by the beast is to die by the beast, a trail of blood amid pawprints means nothing unless it is my own.

MaxamusCrasious

  • Elite Modder
  • ****
  • Karma: +4/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 2,747
    • The Site Of Doom
Re: I'm a moron
« Reply #3 on: August 20, 2008, 11:05:32 PM »

that sucks. 

Yeah, but my Atari 800 works! I'm now in the process of trying to find a .atr image of a basic interpreter... I had to pull my old 486sx out just to use the 5.25'' floppy :lol:
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.042 seconds with 19 queries.