GideonTech.com Forums

  • September 28, 2020, 11:24:00 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: 800mhz FSB Only Showing Up as 200mhz FSB On PCMARK? HELP!!  (Read 402 times)

NJOperaman

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 427
    • http://www.cabarettheatre.org
800mhz FSB Only Showing Up as 200mhz FSB On PCMARK? HELP!!
« on: June 27, 2003, 03:59:04 PM »

The prossesor is a 2.6Ghz P4 at 800mhz FSB.  But PCMark Only has it showing up as 200mhz FSB.  WHY?:dumdum:

Link:
http://service.futuremark.com/compare?2k1=6683827

Thanks Friends.
Logged

GideonX

  • Administrator
  • Elite Modder
  • *****
  • Karma: +93/-5
  • Offline Offline
  • Posts: 9,463
    • GideonTech.com
800mhz FSB Only Showing Up as 200mhz FSB On PCMARK? HELP!!
« Reply #1 on: June 27, 2003, 04:32:50 PM »

im guessing 4 X 200 ?
Logged

GTF Gallery
4 8 15 16 23 42

BalefireX

  • Global Moderator
  • Elite Modder
  • *****
  • Karma: +1341/-3
  • Offline Offline
  • Posts: 4,839
  • http://pics.aran.ws
    • pics.aran.ws
800mhz FSB Only Showing Up as 200mhz FSB On PCMARK? HELP!!
« Reply #2 on: June 27, 2003, 07:59:39 PM »

His Edness is correct.  Intel Processors use a quad pumped architecture, thus they say that their 200FSB processors run at 800FSB.  This is why if you overclock you will see 200FSB in the bios, and why you need DDR3200 (rated for 200FSB)  If the processors actually ran at single pipeline 800FSB you would need something silly like DDR12800, or massive dividers.
Logged


Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.167 seconds with 33 queries.