GideonTech.com Forums

  • July 04, 2020, 01:45:19 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: AMD Athlon 1.2  (Read 5393 times)

winterstick

  • Global Moderator
  • Elite Modder
  • *****
  • Karma: +3/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 5,564
    • http://winterstick.tk
AMD Athlon 1.2
« Reply #10 on: August 17, 2001, 04:01:00 PM »

yes you can, but if it gets unstable, you can drop your multiplier down and raise the fsb even more
Logged

otaconx

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 338
    • http://otaconx.net
AMD Athlon 1.2
« Reply #11 on: August 21, 2001, 09:12:00 AM »

all 1.2 and up athlons come unlocked....

and dear god, don't take a soldiering iron to a cpu... that's asking for trouble... if you are too paranoid to use a mechanical pencil, there are some stores that sell a special sticker/apoxy thing that does it...
i saw it somewhere on vh....
UPDATE:
found it, here's the review on VH:
http://www.virtual-hideout.net/reviews/bigfoot_shim_unlocking_kit/index.shtml
but don't bother w/ that on a 1.2+, cuz they are already unlocked.....
_________________
who shot who in the what now?
Logged

otaconx

  • Senior Modder
  • ***
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 338
    • http://otaconx.net
AMD Athlon 1.2
« Reply #12 on: August 21, 2001, 09:14:00 AM »

oh, and visit http://www.athlonoc.com

they've got everything you need to know to OC that bad boy ;)
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

Page created in 0.192 seconds with 33 queries.